Menu

AANMELDEN VERWIJZERS CONTACT | 050-2800088

Kinderteam Hoogezand - Sappemeer

De medewerkers van het Kinderteam Hoogezand

“Iedereen is anders en uniek, ik denk graag mee hoe je een  kind op een fijne manier een gezonde eter kunt laten zijn”.

Kinderdiëtist: Greetje Staal-Wit

“Ik ben gespecialiseerd in voedingsproblemen, slik- en kauwproblemen en werk als préverbaal logopedist ook veel met zuigelingen, kinderen met sondevoeding of andere eet- en drinkproblemen. Ik werk daarbij veel met zeer jonge kinderen die om welke reden dan ook moeilijk tot communicatie komen. Ik vind het telkens weer een uitdaging om de ingang te vinden waardoor kinderen wel met hun omgeving kunnen communice

(preverbale) Logopedist: Sylke Korn

“Niet alles kun je altijd in je eentje oplossen. Soms is het prettig dat er iemand naast je staat voor extra ondersteuning en een deskundige blik op jullie situatie. Samen kun je toewerken naar meer grip”.

Gezinsbehandelaar, pedagoog Eetteam: Aletta Ansing

“Bij sommige kinderen verloopt de motorische ontwikkeling anders dan gemiddeld. 
Als kinderfysiotherapeut help ik kinderen van 0-18 jaar en hun ouders met vragen over bewegen.
Om naar een gezond gewicht en goede fitheid te groeien help ik kinderen te gaan voldoen aan de Nederlandse Norm Gezond Bewegen”.

Kinderfysiotherapeut: Djoeke Brons

“SOLK staat voor Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten, of de nieuwe term ALK aanhoudende lichamelijke klachten.
Ik help bij het activeren in kleine haalbare stappen en kan ademhalingsoefeningen en/of ontspanningsoefeningen aanleren.Het doel is om 'ondanks' de klachten weer zoveel mogelijk het normale leven op te pakken”.

Kinderfysiotherapeut SOLK: Marloes Meurs

“POH-ggz jeugd Accare is er voor kinderen (en hun ouders) en jongeren van 4 tot 18 jaar met psychische problemen. Dit kunnen psycho-sociale problemen of gedragsproblemen zijn maar ook vermoeden van psychiatrische problematiek zoals bijvoorbeeld ADHD/ASS/Depressieve klachten en voor problemen op school en alle andere psychische problemen. Wij zien kinderen/jongeren en hun systeem bij de huisarts en kijk mee wat er aan de hand is. Daar waar kan geef ik direct begeleiding/kortdurende behandeling of ik verwijs door".

POH-ggz jeugd Accare

“De stand van de voeten en benen is bij kinderen erg veranderlijk en maken in de eerste 8 levensjaren de grootste veranderingen door. Maar ook na 8 jaar kunnen er voetklachten of voetvragen zijn waarbij ik kan helpen”.

Podotherapeut: Marc van Maanen

“De stand van de voeten en benen is bij kinderen erg veranderlijk en maken in de eerste 8 levensjaren de grootste veranderingen door. Maar ook na 8 jaar kunnen er voetklachten of voetvragen zijn waarbij ik kan helpen”.

Podotherapeut: Ilse Jansen